9 de oktober

Det här läsåret arbetar vi i läslyftet med naturvetenskapliga verb. På smörblomman har vi valt ”att upptäcka” och våra första upptäckter har vi gjort på våra skogsturer, vilket ni säkert inte missat. Många sorters småkryp har vi funnit.

Idag gick några av barnen iväg för att leta material så att vi så småningom kanske kan bygga ett eget kryp… innan vi gick pratade vi om vilken sorts material vi kunde tänkas hitta (de svarta mindmap bubblorna) och när vi kom tillbaka la vi till andra saker vi hittat (de rosa bubblorna)

De som var kvar på förskolan var inne på Smörblomman och lekte. De övade turtagning, fantasi, samarbete m m.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.