Blåklockan erfar nya upplevelser
Vi introducerar kulmålning för barnen. Lite svårt att få kulan att Rulla med hjälp av kartongen vilket gjorde att barnen hittade en annan lösning på uppgiften. De doppade helt enkelt kulan i färgen och drog den sedan över pappret.
Det är att uppmuntra de entreprenöreilla kompetenserna.


Blåklockans första skogsbesök.

Vi upptäcker massa barkbitar på marken som vi bryter itu, vi studerar löven och jämför dess färger, vi tittar under stubbar spannar efter småkryp, vi känner på träden och smakar på de få blåbären som finns kvar. En härlig första tur till skogen. En tur till skogen är verkligen en upplevelse för alla våra sinnen och en ypperlig chans att öva på vår grovmotorik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.