Matsedel vecka 18 och 19.

Måndag: Korvlåda med keso, lök, tomat, grädde och bulgur.

Tisdag: Stekt fisk med remouladsås ekologisk potatis.

Onsdag: STÄNGT

Torsdag: Guldgul soppa med hembakt bröd, pålägg och grönsaksfat.

Fredag: Ekologiskt kebabkött, pasta och kebabsås.

Vecka 19

Måndag: Fiskgryta med creme fraiche, purjolök, potatis och aioli.

Tisdag: STÄNGT

Onsdag: Potatisbullar med lingon, keso och broccolibuketter.

Torsdag: Tomatsoppa med pasta och hembakt bröd.

Fredag: Köttfärslimpa med potatis, gräddsås, lingon och smörgåsgurka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.