Disco

Barnen har önskat att vi ska ha disco på Mandelblomman och i veckan hände det! ”Förskolan ska ge varje barn förutsättningar att utveckla intresse för och förmåga att uttrycka tankar och åsikter så att de kan påverka sin situation” (Lpfö18).

Barnen fick först en varsin discobiljett med sitt namn på, vi samtalade om varför man behöver biljetter, ”så man vet vilka som är bjudna” ”så man får komma in” ”man ska lämna biljetten så blir man insläppt”
Barnen gav sina discobiljetter till cowboyen som hälsade barnen välkomna in till discot
Väl inne på discot fanns det discoljus och musik som vi alla dansade, hoppade och sjöng till, väldigt uppskattat av barnen. ”Vi kan väl ha disco varje dag”, ”jag vill bara dansa hela tiden”, ”vill inte att discot ska ta slut för det är jättekul” berättade barnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.