Matsedel vecka 14 och 15.

Måndag: Köttkorvsgryta med kokt ekopotatis.

Tisdag: Fiskbullar med pepparrotssås och matvete.

Onsdag: Hemlagade broccoli och ostbiffar med ekologiskt matkorn och tzatziki.

Torsdag: Husets soppa med hembakt bröd.

Fredag: Kyckling med pasta och kall dressing.

Vecka 15.

Måndag: Skinkgratäng med purjo och soltorkade tomater.

Tisdag: Fisk med dragon och potatis.

Onsdag: Biffar med pasta, beasås och majskolvar.

Torsdag: Blodpudding med lingon, keso och matig sallad.

Fredag: Chili con carne gjord på eko nötfärs med ris.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.