Matsedel vecka 6 och 7.

Måndag: Lasagne med keso och fetaostsallad med svenska kvarngryn.

Tisdag: Skinkgratäng med ugnsrostade betor och ärtpesto.

Onsdag: STÄNGT

Torsdag: Torskrygg á la Rut med creme fraiche, majonäs, dill och senap.

Fredag: Dillkyckling med potatis och majskolvar.

Måndag: Köttfärslåda med potatis och linser.

Tisdag: Ostgratinerad kyckling med cocosmjölk, purjolök, tomat och bulgur.

Onsdag: Ekologisk och klimatsmart Rotsaksgratäng med gula morötter och palsternacka.

Torsdag: Raggmunk med majs, bönor och ekologisk lingonsylt.

Fredag: Klyftiga lådan med barnens favoriter, bea och tzatziki.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.