Matsedel v 4 och 5.

Måndag: Skinksås med pasta, ärtpesto med rostade solroskärnor, citron och vitlök.

Tisdag: Falukorvslåda med penne och goda grönsaker.

Onsdag: Chili sin carne med ris, majs och bönor.

Torsdag: Tomatsoppa med hembakt focaccia med timjan, rökt kalkon och rotsaksfat.

Fredag: Fiskfilé med dragon, bulgur, rostade rödbetsklyftor med vitlök och örter.

Vecka 5.

Måndag: Nudelwook med kalkon, ägg och grönsaker.

Tisdag: Stekt fisk, ekologisk potatis, remouladsås och citron.

Onsdag: Hemlagad rotsakspannkaka i ugn, lingon och goda tillbehör.

Torsdag: Blommig soppa, hemgjord pizza, rotsaksbitar.

Fredag: Kyckling med curry, ris, råriven blomkål med granatäpple.

vi provsmakar grönkålschips.
Klimatsmart grönsaksmunk.

2 reaktioner till “Matsedel v 4 och 5.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.