Menyer v. 49,50,51

V 49

Mån: Korvgryta med rotfrukter och matvete

Tis:   Eko Nötköttbullar med ekopasta önskemål från Tyra och Lilja på Gullvivan.

Ons: Husets soppa hembakt bröd eko ost, grönsaksfat o keso.

Tor: Fiskbullar, sås gjord på creme fraish och pepparrot, bulgur.

Fre:  NOBELFEST se separat 3 rättersmeny.

 

v 50

Mån: Hamburgare, bröd, klyftpotatis m goda tillbehör. Önskemat från Tyra och Lilja på Gullvivan.

Tis: Guldgul soppa, hembakt bröd, pålägg och grönsaker

Ons: Klyftiga lådan med falafel, brysselkål mm och tzatsiki.

Tor: Dillkött (på kyckling) eko potatis

Fre: Stekt fisk, eko potatis och remouladsås

 

V 51

Mån: Pastapytt, dressing

Tis:    Fiskfile i ugn med rotfrukter, fänkål och creme fraish, matvete.

Ons:   Potatisbullar ekolingon,salladsfat.

Tor:    Klassisk jullunch

Fre:     Blandade rätter

 

Vi vill önska alla en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Tack för ett härligt matår med fina resultat i eko% och nomineringen i White guide junior.

Från 1 jan. tillhör vi i köket kommunens nya Måltidsservice och det kommer bli spännande.

V 52 0ch v 1 är det öppen matsedel och nästa matsedel kommer till v 2.

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.