Matsedel

Vecka 47.

Måndag: Korvlåda med pasta, grönsaksbuffé.

Tisdag: Raggmunk, ekologiska lingon och fetaostsallad med svenska kvarngryn.

Onsdag: Pastapytt med gulbetor, dressing, strimlat ägg och rostade kikärtor.

Torsdag: Fiskfilégratäng med creme fraiche, dragon och potatis.

Fredag: Köttfärsgratäng med potatis, purjolök och grädde.

Vecka 48.

Måndag: Blodpudding med ekologiska lingon och salladsbuffé.

Tisdag: Tomatsoppa med makaroner, köttpålägg, grönsaksfat och focaccia.

Onsdag: Pannkaka på ekologiska råvaror, keso, sylt salladsbuffé.

Torsdag: Guldlax, potatis och sweetchilisås.

Fredag: Kycklingpytt med kall sås och salladsbuffé.

(Med reservation för ev ändringar.)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.