Skräpplockardag 

Onsdagen vecka 17 så var alla barn och pedagoger ute och plockade skräp. Det var den årliga skräpplockar veckan som kommunen anordnar. Barnen får en varsin påse att plocka skräpet i och när man har deltagit så fick alla ett diplom. Vi samlade ihop jättemycket skräp. Så tänk på det alla ni som slänger skräp i naturen, det är inte våra barn i samhället som ska städa efter vuxna.

One thought on “Skräpplockardag ”

  1. Hej som medlem i styrelsen för RRH-O ekonomiska förening så vill jag berömma er för att gjort så fint!!!!! Det är ett litet problem vi har att det skräpas ner vid återvinnings stationen. Vill barnen måla en skylt kanske som vi kan sätta upp? Om att inte skräpa ner? 🙂
    Mvh Cecilia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.