Babblarna på utflykt

Denna soliga och vackra dag gick vi till grusplanen på utflykt. Vi såg mycket på vägen dit bl.a lite bajs, lera och fåglar. Ett utav barnen fick se en bajshög, hon ville gärna att vi skulle ta kort på den, barnens teori om vad det var för bajs var, älg, myra eller spindel. 

Vad tror ni? 

Ett rör såg vi också, det var vatten i det. Woooow 

Vi tränade mycket på motoriken idag, gå i skogen över stock och sten och några gick ballansgång. 

I djurhörnan på förskolan så finns det kort på skogens djur, barnen fick välja 2 kort att ta med på utflykten, det blev orm och ekorre. Vi tog fram korten när vi var framme vid grusplanen så barnen fick titta på dom och se om dom djuren fanns där vi var. Dock såg vi ingen ekorre eller orm. Ett av barnen lärde sig ett nytt ord idag, han kollade på kortet med ormen och sa bajs. Han tyckte att ormen såg ut som det. Eller vad tycks? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *