Avslutning på Skräpplockarveckan.

Under vecka 17 (24 – 28 april) hade vi Skräpplockarvecka här Nyköping. Förskolor, skolor, föreningar och företag bidrog till att hålla Nyköping rent. Det firade vi med en avslutning värd namnet på Stora torget.

Det strömmade in barn från förskola och skola. Solen strålade och kön ringlade sig lång till popcornmaskinen där Els-Marie och Monika delade ut popcorn.

 

 

 

Popcornmuggarna slängde barnen i den talande papperskorgen, vilken succe 🙂 En annan spännande upplevelse var att få klättra upp i frontlastaren från Tekniska divisionen. 

Skrotorkestern  https://skrotmusik.wordpress.com/  stod för underhållningen, de skapade och spelade på allt från morötter till vattenkannor! Vi på Nybygget uppmuntrade barnen att skapa egna instrument av papprör, tapetprover och mycket att smått och gott.

Ett stort TACK till alla som bidrog till att det blev en så lyckad avslutning. Tack Sörmlands Sparbank för att ni lånade ut er popcornmaskin, Tack till Els-Marie och Monika som ihärdigt delade ut popcorn till alla, Tack till den hemliga rösten i papperskorgen som uppmuntrade alla att kasta skräp och Tack till alla pedagoger som tog med sig alla barn och kom till torget!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *