Materialfrosseri på Nybygget!

Denna vecka har vi materialfrosseri för kommunens förskolepedagoger! Eller en försenad julklappsutdelning 🙂

Då ett av våra större företag inom kommunen tyvärr fått avslut sin verksamhet har vi fått ta över stora delar av det material som inte kommer att användas efter deras flytt. Ett litet ljus i mörkret är att mängder av användbara föremål kommer till nytta i vår och förskolornas pedagogiska verksamheter!

Pedagoger från 15 förskolor har passat på att hämta allt från kontorsmaterial till minsta lilla konstruktionsmojäng, i alla möjliga utföranden, storlekar och material.

Idag har nyfikna, glada och inspirerade pedagoger stått på näsan bland lådor och kartonger. Det har sprakat, skrattats, planerats och fyndats. Vi hoppas att flera kollegor kommer under veckan. Det finns mer att hämta 🙂

Återbruk när det är som bäst!

     God Fortsättning önskar vi på Nybygget!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *