Årets vägvisare!

Med stor tacksamhet och stolthet som vi tar emot utmärkelsen Årets Vägvisare i kategorin Kreativitet.

 

Motivering: ”Våra utvecklingspedagoger erbjuder handledning, inspiration och delar med sig av sin breda kompetens vilket bidrar till att blir mer kvalité i förskolan. De har fått oss på Språkskolan att komma vidare i tanke och handling när vi stått och stampat på samma ställe. Utvecklingspedagogerna fixar och ordnar bland annat Förskolans dag och Skräpplockarveckan. Vi har en känsla av att de bara har börjat.”

Vi var redan innan peppade att fortsätta vårt inspirerande utvecklingsarbete med kommunens förskolor. Nu med än mer värme i hjärtat och vi ser verkligen fram emot att möta alla barn och pedagoger i ett nytt utmanade, kreativt, utforskande och sprakande år!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.