Om bloggen

Välkommen till Musikskolan i Nyköpings Blogg!

Här berättar vi om vår verksamhet, konserter och mycket mer.

Varje år börjar cirka 150 nya elever mellan 6 och 20 år i kommunala musikskolan. De har alla en sak gemensamt – de vill lära sig sjunga eller spela ett instrument. Till sin hjälp har de någon av Musikskolans 20 musikpedagoger som ger hjälp och stöd, oavsett om det handlar om trummor eller trombon, Mozart eller Metallica.

Vill du börja på Musikskolan?
Fyll anmälningsformuläret här!

Du kan läsa mer om avgifter och instrumentval på vår hemsida.
www.nykoping.se/musikskolan

Att gå på musikskolan betyder inte bara att du kommer en gång i veckan och lär dig ett instrument. Du har även möjlighet att vara med i ensembler och orkestrar, popband eller körer. Vi har nämligen ett stort antal olika grupper som uppträder både på Culturums stora scen, som på stan i olika event. En del får förfrågningar att spela på bröllop eller vid öppningsceremonier. Varje år finns vi med på skolavslutningen på Vallarna och även i vaktparaden 1 maj.  Det är aldrig långt till nästa konsert som musikskolan har. Ring oss eller besök oss på hemsidan.

Musiken är ett trevligt inslag i vår stad och musikskolan kommer synas ännu mer framöver. Så du behövs för att musiken inte ska tystna.  Den här bloggen är till för att du ska få en liten inblick i allt vad vi gör för att vår stad ska ha en ständig rytm av glada toner och gemenskap som sprider sig i vår stad.

/Musikskolan