Tinghusets piano och dragspelskonsert i maj bjöd på mycket fint..

I maj hade vi en avslutningskonsert för läsårets piano och dragspelselever, där också andra elever var inbjudna. Det var väldigt många med på konserten, och här kommer några inslag som jag vågar visa. Det tar några år att bli såhär bra som i filmen, och många verkar redan nu vara på väg att ta steget fullt ut att medverka i sammanhang av större mått. Några har redan varit där, och det är ju främst dessa som jag tagit med.

Dessutom har vi ju Olle Westerberg, som nu ska vidare i livet efter musikskolan, som på så många sätt bidragit till hela kommunens musikliv och räddat oss flera gånger då vi inte hunnit få till uppträdande. Ibland tillsammans med Oscar Stolpe Bello, också en duktig pianoist och dragspelare och ibland med Simon Söderqvist, en fantastisk fiol och loopingartist. För att inte nämna The Popband som är en stomme i Voices, och Little Big Band med alla otroligt duktiga instrumentalister. LEAD som sjungit på många tillställningar. Och nu slumpade det sig så att Olle körde ganska många låtar på denna konsert, så då fick det bli en egen liten film.

Här kommer nu först ett sammandrag från konserten där flera jätteduktiga elever medverkar! Ja, alla visade prov på otrolig utveckling och startfältet kommande år är redan fullspäckat av förmågor. Längre ner kommer Olles Kvadrologi från konserten. Mycket nöje!