Skolavslutning på Vallarna 2017 – Alla skolbarn och… Renaidaaaa!

Ja är det inte härligt att årets hemliga gäst var en elev som gått i skolan och själv varit på Vallarna på avslutningskonsert! Renaida gick på Västra skolan och fick den här gången tillsammans med andra skolbarn uppleva skolavslutningen från scensidan. Vi fick prov på många duktiga elever och klasser som underhöll oss med härliga låtar och som sista nummer dök då Renaida upp och fick hela folkhavet att gunga.

Här kommer en liten film om årets skolavslutning som gjorts av musikskolan, som stod för den levande musiken. Stort TACK till alla inblandade som gjorde dagen till ett evighetsminne. Musik(snart Kultur)skolan önskar er alla ett härligt sommarlov och så ses vi i höst igen med nya kraftansträningar och vilja att göra bättre för miljön, världen, varandra och sig själv.

Ungdomar, ni är BÄST! Ni är FRAMTIDEN! Glöm inte det!