Tack Sten! Vi bugar djupt för din gåva till musikskolans elever!

Sten Davidsson har i många år jobbat som lärare på musikskolan och på Davidssons Violinateljé i Nyköping. Med sitt stora intresse för sitt instrument fiolen, har han bistått musikskolan under många år när instrumenten behövt lite omvårdnad.

Nu har Sten bestämt sig för att han jobbat klart och ska unna sig lite lugn och ro. En dag bestämde han sig även för att några av hans finaste fioler i samlingen skulle fortsätta glädja musikskolans elever och därför donerade flera mycket fina fioler till musikskolan.

Under gårdagens konsert framträdde några av musikskolans elever med Stens gåvofioler och Sten själv satt naturligtvis med i publiken. Musikskolan ville med några väl utvalda gåvor tacka Sten för sin otroligt fina donation till barnen som går på musikskolan.

Tack Sten! Du ska veta att din fina gest verkligen uppskattas av både oss i personalen och eleverna. Det är få förunnat att få spela på instrument av den klass du nu donerat till oss, och vi kommer se till att eleverna som tar sig an de verk där dessa gör sig bäst, verkligen får spela på dem. Du är en sann förebild och en verkligt godhjärtad man som ser potentialen i dagens ungdomar så pass att du gör denna stora gärning. Tack!

Vi önskar dig ett härligt fortsatt aktivt liv nu när du har tid att njuta fullt ut.

Stort Tack, Sten och din fru Kerstin, från hela musikskolan!