4 veckor går fort när man har roligt tillsammans.

Under 4 veckor har vi lärt känna massa nya kompisar, pedagoger  nytt material och närmiljön. Barnen var väldigt förväntansfulla inför sammanslagningen och såg fram emot att få visa sin egna förskola samt så tyckte barnen från övriga förskolor att det skulle bli jätte spännande att få vara på ett nytt ställe.

Vi har skapat nya kontakter och nya relationer som vi kommer att bära med oss till hösten. Vi har även jobbat med ett gemensamt tema – Hållbar utveckling i en digital värld som kommer vara vårat fokus område till hösten.  Ett exempel på detta är att barnen har samlat naturmaterial som de har använt till sina alster. Vi har även utforskat de digitala – robotarna och hur programmering fungerar.

Som ett avslut för dessa fantastiska veckor så har vi alla varit tillsammans idag på gården och bara njutit av varandras sällskap. De bjöds även på lunch och glass ute!

TACK FÖR EN JÄTTE ROLIG TID TILLSAMMANS, VI SER FRAM EMOT EN SPÄNNANDE HÖST OCH TILLFÄLLEN ATT TRÄFFAS IGEN!

One thought on “4 veckor går fort när man har roligt tillsammans.”

  1. Tack för att vi från Korvetten har fått varit hos er i sommar och tack för fina ord i bloggen som sammanfattning av sommaren.
    Önskar er en spännande och utmanande höst.

    Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.