Påskpyssel i Söras magiska skog

På måndagförmiddagen var Valgruppen på Söra. På förmiddagen stannade vi inne på bussen och skapade höns av äggkartong.

Det blev både hönor o kycklingar i olika färger och så en tupp förståss som håller reda på flocken.

Det var tydligt att våren är här för vi hittade blåsippor överallt. Alla hade inte slagit ut än men de var vackra ändå.Vid ett vält träd blev vi fast en stund och lekte. Tänk att naturen erbjuder egna lekplatser som erbjuder både klättring, balansgång och mycket mer.

Som vanligt när vi är ute med bussen förvandlas vi alla till äventyrliga upptäckare och det finns saker som fångar våra blickar både högt och lågt. Vi fann en grön sten, en hjärtformad rot och ett träd som blev två träd.

Glad Påsk!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.