Tack för två fantastiska år, Eva Lundqvist!

Eva Lundqvist, en ordförande som  lämnar stort tomrum efter sig när hon under årsmötet valde att avsluta sitt uppdrag som ordförande i Kulturskolans Stöd och Föräldraförening. Eva har, trots sina många uppdrag som företagare, brunnit för Kulturskolan och tillsammans med styrelsen skapat en grogrund i föreningen för en växande kulturskola.

Eva stannar ju kvar med ena foten som valberedning och kommer ha Kulturskolan nära sitt hjärta så länge vi finns, har jag förstått. Kulturskolan är mycket glad över att ha fått ha en så driftig och kunnig ledamot, sedan kassör och slutligen under två år ordförande för vår fantastiska förening. Vi önskar dig lycka till med dina andra uppdrag och hoppas vi kan samarbeta på många olika vis.

Till ny ordförande valdes en annan lika lysande person, Thomas Andreasson, som efter ett år som ledamot tar sig an Kulturskolans Stöd- och Föräldraförening, ”SToFF”. Varmt välkommen, Thomas. Vi kommer att presentera mer om vår nye ordförande här inom kort.

Följ oss på Facebook och/eller Instagram! Där heter vi ”Nyköpings kulturskola” och där får du uppdateringar om alla våra verksamheter och events. Välkommen!