Vecka 3, köket!

Så här kommer lite bilder ifrån vecka 3

Vi startade veckan med kyckling i chilisås med ris, varma grönsakre och salladsbuffé

Innan lunchen blev det ekologiska vindruvor.

Brödet till mellanmål var bakat på keso och bulgur

Sen fortsatte vi veckan med egen panerad sej med kokt potatis, salladsbuffé och en kall sås och innan lunchen fick barnen smaka på ekologiska rödbetsgroddar.

Mellanmålet bestod bland annat av nybakt bröd, fruktdryck, pålägg, apelsinl gurka och så frukt förstås!

Onsdagen bjöd på en vegetarisk quornfärssås med pasta och innan maten fick de smaka på oregano då jag hade det i såsen.

Till mellis vart det bland annat en smoothie på banan, äpple. päron, blåbär och lingon

Innan lunchen mumsade vi på ekologiska sultan russin. Till lunch vart det en soppa på potatis, blomkål, saffran och curry samt nybakta hönörutor samt grönsaker

Och veckan avslutade med en buffé med bland annat pannbiff, pizza, grönsaksplättar, stek och ris

Som pröva på/innan grönsak bjöd vi på ekologiska aprikoser

Trevlig vecka önskar jag er alla!

4 thoughts on “Vecka 3, köket!”

    1. Tusen tack! Så roligt att höra! Betyder massa att få höra sånt ifrån er föräldrar! Jag brinner för det här och det är så roligt att träffa era barn och få sprida matglädje!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.