Vecka 50:s bilder ifrån köket

Vi startade veckan med risgrynsgröt och Hulkens dryck!

 

Till lunch så serverade vi en köttfärslåda gjord på Krav-märkt potatis och en köttfärssås gjord på Krav-märkt nötfärs samt grönsaker.

Jag gjorde även varma grönsaker till

 

Tisdags lunch blev en krämig morotssoppa och tekakor

På veckans ”gröna” dag blev det en quorngryta med pasta

Torsdagen bjöd på en pastagratäng med kyckling samt lite av den köttfärslådan som vi serverade i måndags

Och på fredagen avslutade vi lite extra klimatsmart genom att servera en buffé av rätter som vi tagit tillvara på vid andra serveringstillfällen.

Det fanns både fisk, kycklinggryta och Indisk dhal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.