Vecka 49 i köket

Så har ännu en fantastisk vecka försvunnit!

Vi startade veckan med en kycklinggryta med smak av ingefära och chili, vi serverade pasta till

Tisdagen bjöd på en korvstroganoff med ris/couscous. vi gjorde även en pastasallad, rostade kikärtor och så serverade vi surdegsfrallor till frukosten

På onsdagen firade vi Finlands nationaldag och serverade en av deras rätter: Poronkäristys : renskav med potatismos och lingon

Vi gjorde även rostade grönsaker, en smoothie till mellis och så lite glögg

En potatis och purjolökssoppa med morötter och kålrötter serverade vi på torsdagen

och till det nybakat tekakor med kålrot och morot

Fredags frukost!

Och så avslutade vi med en buffé av fisk, bland annat lax i spenatsås, sej i dillsås, sej i spenatsås

 

Och nu är ännu en vecka igång här på underbara Kompassen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *