Vecka 48, bilder ifrån köket

Hej!

På måndagen var jag, Elisabeth, ledig men då serverade Charlotte pannkakor

På tisdagen så firade vi Albaniens nationaldag genom att äta deras nationalrätt Tavê Kosi som är kokt kött med ris som man kör i ugnen med ägg och ost och grädde

Vi testade ven lite nya sallader, ekolgiska fikon vart det som smakbit den dagen och så serverade vi Diddis boost till frukosten

På onsdagen så var det vegetariska Tacos till lunch. Till frukosten var det en gröt på vetekli, dinkelgryn och havregryn och om man ville kunde man toppa med kaneläpplen.

Gjordes även en massa krutonger till morgondagens soppan och så vart det lite grönkålschips

En härlig grönsaksoppa bjöd vi på, på torsdagen. Och till den vart det nybakt filmjölksbröd.

gjorde även pepparkaksdeg så det kan bakas med barnen. Till mellis vart det bland annat en dryck gjord på blåbär och päron

Vi avslutade veckan med en variant på Rumäniens nationalrätt:

Kåldolmar med couscous och creme fraiche

Tack för ännu en rolig vecka så höres vi nästa vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.