Alpackor på besök!

Vad/vem kommer här?
Oj så konstiga djur?
Det här är Kim och Freddy med sin ”matte” Bisse som kommer och hälsar på oss på Kompassen!
Vi fick veta mycket om Alpackor som de här djuren heter. De lever inte i vilt tillstånd utan avlas för sin ull. De är stillsamma och lugna och bits inte. Om de känner sig hotade kan de spotta det händer inte så ofta. Vi fick känna på den mjuka ullen som Bissse hade med sig i en påse. Bisse gav Kim och Freddy varsitt äpple. En pojke på Skeppet konstaterade att_ ” Igår fick vi bullar och idag fick vi titta på Alpackor! De små tänkte på lamm när de tittade på alpackorna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.