Moroten stod i fokus

Förra veckan så hade vi Moroten i fokus!

Så under veckan fick de pröva på morotsjuice, morotsmarmelad, morötter i bröd, kokta morötter, ugnsbakade morötter, morötter i olika färger m.m.

I onsdags så serverade vegetarisk pizza till lunch. Mellis bjöd på morotsbaguetter och morotsmarmelad

I tisdags så serverade vi stekt nöt korv med kokt potatis och stuvade morötter. Samt att Pippisdryck gjorde entré på frukosten.

 

I torsdags var det dags för morotssoppa till lunch samt en morotstallrik med 4 sorters morötter på.

Hade även små kockar i köket som bakade morotsscones till mellanmålet.

 

I fredags bakade jag filmjölksbröd med morötter i

Och till lunch serverade vi en apelsin och chilifisk med ugnsrostade morötter och couscous

 

Ha en trevlig vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *