På kurs i lösningsfokuserad coachning i Örebro

Ungdomssamordnare Anna Bjurenborg och elevkoordinator i #jagmed Katrineholm Cissie Brunosson tillsammans med projektledare Anna Hedeklint deltar i en heldagskurs inriktad på lösningsfokuserad coachning. Folkhälsovetare och friskvårdspedagog Sussan Öster beskriver grunderna i det lösningsfokuserade förhållningssättet och framgångsfaktorer för att bli effektiv som coach.

Vi får även med oss boken Coachning Rätt och slätt av Peter Szabo och Daniel Meier som är översatt av Susann Öster.

Under dagen fick vi prova på flera olika praktiska övningar som en coach ställs inför. Det grundläggande är att verkligen tro på att individen eller gruppen är expert själv på sin egen lösning och redan har den inom sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *