Utvärderingsdag i projekt #jagmed

En viktig del i projekt #jagmed är reflektion kring våra arbetsmetoder som vi testar med deltagare och reflektion kring den samverkan som vi försöker utveckla mellan personalgrupper på högstadiet, gymnasiet och externa aktörer. Den 12 april ägnade vi därför dagen åt att sammanställa det vi har gjort hittills och fundera kring vad som varit framgångsrikt.

Vår kommunikatör Annika Broman hjälpte oss att förbereda vår kommande medverkan på Rikskonferensen för IM-programmet då vi vill lyfta fram ett par av våra deltagares ”resa” genom bildspel och en kort film.

Under dagen fick vi även information från vår nuvarande projektägare Tobias Ankarswärd att han går vidare till ny arbetsgivare och #jagmed i Nyköping- Oxelösund får ny projektägare, Magnus Uppman verksamhetschef på Barn och Utbildning i Nyköping.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *