Sportlovet 2018

Relaterad bild

På fritids har vi haft en vecka full med roligheter. Det har varit ett sportlov med blandade aktiviteter på olika platser.

Måndag var vi i sysalen och gjorde ”pokemonfigurer”.  pokemonfigurerna är gjorda av garn som lindades rund och rund och klipptes upp så den blev lurvig 🙂

 

 

 

Bildresultat för pokemon pyssel

Efter lunchen åkte några till Gumshallen och spelade badminton. Badminton var väldigt nytt för flera, men vad roligt det var.

 

 

 

 

Ett annat gäng  började måndagen med ett besök på badhuset. under eftermiddagen bjöds det på träslöjd  i träslöjdssalen. Där det tillverkades trollstavar.

Tisdag hade vi en ute dag. Vi åkte den röda bussen till Söra, vi grillade korv på den öppna brasan och åkte pulka/ stjärtlapp.

 

 

 

 

På Onsdag blev det bak i köket. Vi bakade pizzabullar som vi skulle  avnjuta under mellanmålet.

torsdag var en dag med många spännande möten. Några av oss åkte på förmiddagen till  Sinnesrummen som finns på Stenbrovägen.  Det fanns det vita rummet och det  svarta rummet. I det svarta  rummet var det speglar, ljusslingor och bolltäcke, i vita rummet var det en vattensäng.  De som inte var inne i rummen gick en skogspromenad.

Eftermiddagen åkte vi till en gård och tittade på djuren. De fanns hästar, kaniner, tuppar och hönor.  Några av hönorna hade lagt ägg som vi fick titta och känna på.  Eleverna fick borsta och rida på lilla Shetlandsponnyn  Tulle, han var väldigt snäll och tålig. Vi avslutade besöket med att dricka varm choklad och äta en god smörgås.

 

 

 

 

 

 

 

Fredag  åkte vi med röda bussen till busiz.

Oj vad vi lekte 🙂

Bildresultat för lekande barn tecknat

Klättrat, kastat boll och åkt rutschkana. Luncen åt vi också på Busiz. Det serverades hamburgare eller pannkaka. En mycket skojig och busig dag som avslutades med film och popcorn.

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.