En vecka fylld med spännande aktiviteter.

Måndagen var en dag som spenderades på BUSIZ, mycket lek och glada skratt.  På Busiz fanns det något för alla. Det sociala samspelet stärks i samband med leken och att få vara tillsammans och klura ut hur allt fungerar.  Det finns en fascination i allt som finns där och det stimulerar till mera lek.

Tisdag hade vi en utedag där vi alla tillsammans gick till skogen.  Att få gå tillsammans till skogen stärker samspelet och det fanns utrymme för de spontana samtalen. På vägen till  och i  skogen fanns det mycket att upptäcka och testa. En skogsmiljö lockar till rörelseglädje och kreativitet.

Till lunch grillade vi  våra egna hamburgare. Det smakar alltid så mycket bättre med lunch ute i skogen. Till efterrätt blev det marshmallows som  grillades över den öppna elden.  Några täljde sina egna grillpinnar.

 

 

 

Torsdag åkte vi i väg till Linköping och Fenomenhuset. Det är ett hus i gamla Linköping fullt med roliga upplevelser och experiment.  Tillsammans provade vi på nya saker, använde vår fantasi  och var riktigt nyfikna.

På övervåningen fanns  det  ett rum med ormar, ödlor och spindlar. Det var en spännande plats att smyga in och titta på kräldjuren, att få se på nära håll men ändå säkert avstånd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredag var vi på plats på Långsätter, en dag med lugn och ro. Vi bakade muffins och chokladbollar som blev fika.

 

 

 

 

Vi var ute i det fina vädret och lekte.  Ett litet ”bio” besök bjöds det till  med  under eftermiddagen.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.