v39

Veckan har gått undan, mycket har vi gjort denna vecka.

Utomhus är det full aktivitet på våran gård, det är så roligt att se när det bjuds in till lek med varandra och det samarbetas för att utföra aktiviteterna.  Det finns en nyfikenhet och en förståelse för kamraterna.

 

 

 

 

 

 

 

Onsdag var en heldag på fritids, skolan hade stängningsdag. Vi packade ryggsäckarna och tog oss ut på en promenad till skogen. I skogen hade vi lite olika aktiviteter, vi letade hösttecken, gick motionsspåret, klättrade bland stock och sten. En sann glädje att få vara fysiskt aktiv ute i det fantastiska höstvädret.

 

 

 

 

 

 

 

Till lunch grillade vi hamburgare över den öppna elden, att få se sin mat tillagas och få njuta av den ute i skogen hjälper aptiten på traven. Mycket godare utomhus.

I övrigt har det varit full fart inne med  doktorslek, bussmeck, högläsning och rörelse, vi har tillverkat play dooh lera som vi har bakat mycket med. Under fredagskul fortsatte vi med våra rörelsesånger  och hade många låtar under önske stunden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.