v 38

Tiden bara rasar i väg, det betyder att vi har roligt sägs det. Och det har vi på fritids 🙂

Dagarna fylls nu med höst, vi målar, pratar, skratta och sjunger. En ny grupp har målat höstträd denna vecka. Det blir så effektfullt när det med målas med olika material. vi använder toarullar, diskborstar och vanliga penslar/svampar under processen att få fram vackra höstlöv på våra träd.

 

 

 

 

 

 

 

Under måndagen introducerade vi ett nytt spel. Ett spel som uppskattades hos många. Det är ett tärningsspel där vi ritar ett huvud med ett ansikte utifrån vad tärningen visar 🙂  Detta spel har spelats flera gånger under veckan och huvuden blir lika roliga varje gång.

 

 

 

 

En lek som engagerar många på fritids just nu är doktorslek. Vi är sjuka, får vård av läkare och sjuksköterskor; det plåstras om, bandageras o ges sprutor och medicin. Många har för tillfället hosta och behöver lyssnas på med stetoskop. Det är bra att ha en kompis som stöd när doktorn ger spruta, det kan bli lite läskigt.

 

 

 

 

förövrigt så rullar våra gruppaktiviteter på. Torsdagsbowlingen rullar fram med många strikar och spärrar.

 

 

 

 

Och ridningen går jätte bra.

Vi fick rida ut på en promenad innan vi fick trava på ridbanan, det gick jätte bra 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har njutit av vår fantastiska närmiljö med roliga lekplatser.

 

 

 

Veckan avslutas med fredagskul 🙂

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.