v12 på Ängen

En vecka med mycket blandat vårväder 🙂  vilket gör att det behövs lite olika kläder i förrådet just nu, skicka gärna med lite allväderskläder.

Onsdag hade vi alla en fantastisk blåsig dag ute. Ett gäng tog den röda bussen och drog till Söra. Det är ljuvligt att vistas i skogen vid Söra, det utmanar alla sinnen. Ett annat gäng tog sig till skolskogen som är en känd plats för oss. I skogen klättrar vi och tar oss fram över stock och sten, eleverna får uppleva sann rörelseglädje och naturupplevelser.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett annat gäng tog sig ut i vår närmiljö och orienterade sig. En lekpark var slutdestinationen. Eleverna stimulerar sin kreativitet, nyfikenhet, självförtroende och viljan att prova på sina egna ideér och lösa problem i lekparken.

 

 

 

 

 

 

 

I Tisdags åkte ett glatt gäng till Stjärnholm och red.  Ridning är en aktivitet som ger möjlighet att prova förmågor som de inte tidigare har erfarenhet av,  få nya kunskaper om sig själv och samspelet med ett djur.

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *