vecka 11

Den här veckan har vi haft massor av aktiviteter för oss.

Vi arbetar efter tema Astrid Lindgren på fritidshemmet vilket resulterar i fantastiska målerier, självporträtt, och en liten snickarbod där det slipas och målas. Eleverna har fått använda olika material, tekniker, redskap, verktyg och fått använda sin kreativitet och fantasi.

 

 

 

 

 

 

 

I onsdags var vi i skogen och njöt av den första riktiga vårdagen.  Under promenaden till skogen fick eleverna utmana sina sinnen genom känsel/smakpåsar. Efter mellis lekte vi tillsammans,  samspelet och kamratskapet stärks mycket under denna stund.

 

 

 

 

 

I övrigt har vi haft våra aktiviteter och vistats mycket ute, det märks att vi alla har längtat efter sol och värme.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.