Matsedel!

Välkomna tillbaka efter en lång jul och nyårshelg. Hoppas att ni har haft det lika bra som vi har haft det. Nu ser vi fram emot att starta upp köket igen och ge barnen goda smak och matupplevelser. Vi fortsätter fokusera på ekologiskt och klimatsmarta val samt träffarna med barnen där vi utforskar lukter, smaker och olika livsmedelsgrupper.

V.2

  • Kycklingpytt, dressing
  • Blodpudding, ekolingon, keso,  avocadoröra och kornsallad
  • Tomatsoppa med linser och pasta, hembakt bröd med pålägg och grönsaksfat
  • Fiskfilè i ugn med tomat och ajvar, bulgur
  • Eko köttfärslimpa, gräddsås, kokt potatis med tillbehör

V.3

  • Ugnsgratinerad falukorv med eko pasta, bönröra med svenska kvarngryn
  • Skinkgratäng, ostgratinerad brysselkål
  • Potatis och broccolisoppa, hembakt bröd, pålägg m.m
  • Bräckt kassler, örtsås, matvetesallad med rödbetor och fetaost och pasta
  • Stekt panerad fisk, remouladsås, kokt potatis, ärthummus med rostade solroskärnor.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *